Meniu
Cos de cumparaturi

Oferta lunii Februarie!

In perioada 1 Februarie  - 29 Februarie 2024  oferim voucher de 14% , valabil pentru corpuri de iluminat si tablouri electrice!
COD: Valentines

Diverse

ntrerupator cu revenire Quatric PrakticQUATRIC PRAKTIC - ACCES LA SOLUTII PRACTICE!Praktic este o gama de aparataj electric, special conceputa pentru cladiri rezidentiale si ansambluri de locuinte. Gama ofera toate functiunile esentiale, solutii complete mecanism + rama decorativa, design lucios si materiale de buna calitate, usor de intretinut.Butonul cu revenire incastrat Praktic, 10A, este realizat din ceramica de culoare alba.Specificatii produsTip constructivClasicTip produsIntrerupatoare s..
6,50 Lei
Fără TVA:6,50 Lei
Intrerupator dublu Quatric PrakticQUATRIC PRAKTIC - ACCES LA SOLUTII PRACTICE!Praktic este o gama de aparataj electric, special conceputa pentru cladiri rezidentiale si ansambluri de locuinte. Gama ofera toate functiunile esentiale, solutii complete mecanism + rama decorativa, design lucios si materiale de buna calitate, usor de intretinut.Intrerupatorul dublu incastrat Praktic, 10A, este realizat din ceramica de culoare alba.Specificatii produsTip constructivClasicTip produsIntrerupatoare si va..
9,50 Lei
Fără TVA:9,50 Lei
Intrerupator simplu Quatric PrakticQUATRIC PRAKTIC - ACCES LA SOLUTII PRACTICE!Praktic este o gama de aparataj electric, special conceputa pentru cladiri rezidentiale si ansambluri de locuinte. Gama ofera toate functiunile esentiale, solutii complete mecanism + rama decorativa, design lucios si materiale de buna calitate, usor de intretinut.Intrerupatorul simplu incastrat Praktic, 10A, este realizat din ceramica de culoare alba.Specificatii produsTip constructivClasicTip produsIntrerupatoare si ..
7,50 Lei
Fără TVA:7,50 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)