Meniu
Cos de cumparaturi

Oferta lunii Februarie!

In perioada 1 Februarie  - 29 Februarie 2024  oferim voucher de 14% , valabil pentru corpuri de iluminat si tablouri electrice!
COD: Valentines

Diverse

Priza schuko dubla Quatric PrakticQUATRIC PRAKTIC - ACCES LA SOLUTII PRACTICE!Praktic este o gama de aparataj electric, special conceputa pentru cladiri rezidentiale si ansambluri de locuinte. Gama ofera toate functiunile esentiale, solutii complete mecanism + rama decorativa, design lucios si materiale de buna calitate, usor de intretinut.Priza schuko dubla incastrata Praktic, 16A, este realizata din ceramica de culoare alba.Specificatii produsTip constructivClasicTip produsPrize de tensiuneSer..
9,50 Lei
Fără TVA:9,50 Lei
Priza schuko simpla Quatric PrakticQUATRIC PRAKTIC - ACCES LA SOLUTII PRACTICE!Praktic este o gama de aparataj electric, special conceputa pentru cladiri rezidentiale si ansambluri de locuinte. Gama ofera toate functiunile esentiale, solutii complete mecanism + rama decorativa, design lucios si materiale de buna calitate, usor de intretinut.Priza schuko simpla incastrata Praktic, 16A, este realizata din ceramica de culoare alba.Specificatii produsTip constructivClasicTip produsPrize de tensiuneS..
7,00 Lei
Fără TVA:7,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)