Meniu
Cos de cumparaturi

Oferta lunii Februarie!

In perioada 1 Februarie  - 29 Februarie 2024  oferim voucher de 14% , valabil pentru corpuri de iluminat si tablouri electrice!
COD: Valentines

Servcii instalatii electriceLista diverse servicii
Precomanda
Servicii oferite:   ü  Schimbat instalatie electrica garsoniera / apartament / casa       ü  Montare aparate electrice (intrerupatoare, comutatoare, prize, telefon, dulii,inlocuire becuri) ü  Montat / inlocuit tablou electric (tablouri sigurante) ü  Montat proiector, lampa cu senzor Pentru servicii si oferte va rugam sa ne contactatii prin urmatoarele ..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Întâmpinați probleme cu luminile?Aveți probleme cu prizele sau întrerupătoarele?Sunteți in imposibilitatea de a porni tabloul de siguranțe din locuința dumneavoastră?Vă stăm la dispoziție cu următoarele servicii:Identificarea defecțiunilor pentru uz casnic si comercialIdentificarea defecțiunilor pe circuitele de alimentare si de iluminat.Reparații defecțiuni la tabloul electricÎnlocuirea prizelor defecteÎnlocuirea întrerupătoarelor defecteReparații la cabluri din cauza roaderiiServicii disponibi..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
In portofoliu nostru de montaje intra servicii, precum:Montaj pentru iluminatul incastrat (panouri modulare cu Led, spoturi incastrate, tavane extensibile cu iluminat Led, etc )Montaj pentru iluminatul aparent (spoturi,oglinzi iluminate, trepte iluminate, tuburi cu Led, proiectoare, etc)Montajul pentru iluminatul suspendat (lustre, candelabre, pendule, instalații suspendate, becuri suspendate,  etc) Servicii disponibile in București si Ilfov...
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
Instalația electrica este foarte importanta pentru siguranța locuinței tale.Aceasta trebuie montata, verificata si schimbata doar de către profesioniști. Pentru ca de aici pornesc multe dintre problemele casei, precum arderea frecventa a becurilor sau întreruperea siguranțelor, trebuie sa efectuezi periodic verificări. Improvizațiile nu au ce căuta când este vorba de curent electric. Siguranța locuinței si implicit a oamenilor care locuiesc in ea, este un lucru ce nu poate fi neglijat sau t..
50,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Oferim servicii de montaj / înlocuit pentru tablou electricInstalația electrica este foarte importanta pentru siguranța locuinței tale.Aceasta trebuie montata, verificata si schimbata doar de către profesioniști. Pentru ca de aici pornesc multe dintre problemele casei, precum arderea frecventa a becurilor sau întreruperea siguranțelor, trebuie sa efectuezi periodic verificări. Improvizațiile nu au ce căuta când este vorba de curent electric. Siguranța locuinței si implicit a oamenilor care ..
400,00 Lei
Fără TVA:400,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)