Meniu
Cos de cumparaturi

Oferta lunii Februarie!

In perioada 1 Februarie  - 29 Februarie 2024  oferim voucher de 14% , valabil pentru corpuri de iluminat si tablouri electrice!
COD: Valentines

Transport si plata

CUM FUNCȚIONEAZĂ SISTEMUL DE PLĂȚI ONLINE

Procesul de plată este format din doi pași esențiali:

Introducerea datelor cardului: după revizuirea finală a comenzii din pasul 3 al formularului de comandă veți fi redirecționat către o pagină securizată unde trebuie să completați detaliile cardului dumneavoastră (fară spații între cifre). Apoi sunteți redirecționat pe pagina de autorizare prin sistemul 3DSecure. Autorizarea plății prin sistemul 3DSecure*: Introduceți pe site parola 3DSecure (poate fi unică, sau trimisă de banca dvs. prin SMS în funcție de politicile acesteia) sau autorizați tranzacția din aplicația bancară conform informațiilor afișate pe ecran. Dacă autorizați tranzacția din aplicația bancară, va rugăm să NU închideți pagina de comandă pentru ca tranzacția să fie autorizată cu succes. Dacă folosiți un telefon și sunteți nevoit să intrați în aplicație pentru a autoriza, trebuie să reveniți imediat după confirmarea autorizării, pe site, exact la pasul la care ați rămas pentru ca plata să fie procesată.

*Recent băncile emitente de carduri MasterCard și Visa au activat standardul de plăți online "3D Secure 2". Pentru a putea efectua plăți online în siguranță, trebuie să activați cardurile dumneavoastră în noul sistem "3D Secure 2". Plationline.ro a creat o listă cu procedurile de activare 3D Secure 2 ale celor mai populare bănci emitente de carduri, pe care vă invităm să o accesați aici.

Sistemul de plată oferit de partenerul NETOPIA Payments funcționează prin autorizare și încasare. În momentul în care ați plasat o comanda pe site-ul nostru, contravaloarea acesteia a fost blocată în contul dumneavoastră. 

Pentru mai multe detalii și informații privind sistemul securizat de plată online, vă recomandăm să accesați pagina partenerului nostru Netopia payments


Plata numerar la livrarea prin curier

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrarea prin curier la adresa mentionata de client la efectuarea comenzii. Valoarea produselor este cea din momentul inregistrarii comenzii.


Livrare

Livrarea comenzilor se realizeaza doar pe teritoriul Romaniei si se efectueaza prin intermediul firmelor de curierat rapid.